? Anthony Van Loo na afscheid door hartproblemen: "Ik loop nog steeds verloren na die beslissing"

Mathias Vranckx
| 1 reacties
? Anthony Van Loo na afscheid door hartproblemen: "Ik loop nog steeds verloren na die beslissing"
Foto: © photonews

Van Loo heeft de nodige pech gekend doorheen zijn carrière. In 2009 zeeg hij bij Roeselare al eens neer n.a.v. een hartstilstand. Toen redde zijn defibrillator hem. Nu sloeg het noodlot op 11 mei bijna weer toe tegen Moeskroen. De linksachter stopte per direct, maar heeft het moeilijk.

Anthony Van Loo vertelt op het clubkanaal van KV Kortrijk, KVK TV, dat hij het nog steeds verre van makkelijk heeft met de beslissing om te stoppen met voetballen. De voormalige verdediger verwoordt het zo. "Ik loop nog altijd een beetje verloren nadat ik moest stoppen met voetballen vorige week. Ik ben nu veel thuis, waardoor ik tijd met mijn kinderen kan doorbrengen." 

Maar Van Loo laat weten dat hij verre van een huismus is. "Ik zal enorm blij zijn als er iets nieuws op mijn pad komt. De operatie is wel goed verlopen." Verder vindt de ex-Roeselarespeler het vooral jammer dat de lange revalidatie van vijf maanden eigenlijk een maat voor niets geweest is. 

Traantjes

Tenslotte werpt de 30-jarige nog met dankwoorden naar de supporters van KV Kortrijk. "De vele berichtjes die ik kreeg, daar heb ik af en toe wel een traantje bij moeten wegpinken. Ik heb hier vijf mooie jaren beleefd en wil op een mooie manier afscheid nemen, niet als tegen Moeskroen. Dit natuurlijk om eventueel ooit terug te komen", besluit de Belg.

De back mikt op Nieuwjaar om iets anders te vinden. Nu geniet hij nog met zijn gezin van welverdiende rust, iets wat hij nu meer dan ooit nodig heeft na zo'n een heftige periode.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties