Genk als enige ploeg nog op drie fronten actief... "Maar onze trainer wil er zelfs niet over discussiëren"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 10 reacties

Racing Genk gaat vol voor alle drie de competities waarin het nog actief is

Genk als enige ploeg nog op drie fronten actief... "Maar onze trainer wil er zelfs niet over discussiëren"
Foto: © photonews

Racing Genk is nog op drie fronten actief en Philippe Clement wil geen van de drie als minderwaardig beschouwen. Dimitri De Condé, technisch directeur bij de Limburgers, is danig onder de indruk van het werk van zijn trainer.

Morgen speelt Genk zijn 30ste wedstrijd van het seizoen tegen Charleroi. Maar één competitie opgeven, willen ze niet doen in Genk. "Zo sterk zijn we niet", zegt sportief directeur Dimitri De Condé in HLN.

"We zitten niet in een situatie dat we vol voor één competitie kunnen gaan. Onze trainer is een winnaar. Hij zou er zelfs niet over willen discussiëren op welke competitie hij zich het meest wil concentreren. Hij kijkt alleen naar de volgende match. De beker is zeker ook belangrijk."

Vermoeidheid

Maar de vermoeidheid laat zich wel al voelen. "Ik zou liegen als ik zeg dat de spelers nog niet vermoeid zijn", aldus De Condé. "Ze moeten haast om de twee dagen in actie komen, dan kan dat niet anders. Voor de tweede keer dit seizoen werken we vier wedstrijden af in een tiental dagen. Dat is te veel. Het lijkt me dan ook logisch dat sommige jongens moe zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties