Transfernieuws en Transfergeruchten 09/12: Origi - Lukebakio - Wilson

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 09/12: Origi - Lukebakio - Wilson
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 28/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Origi - Lukebakio - Wilson

Een terugkeer van Harry Wilson naar Liverpool zou slecht nieuws betekenen voor Divock Origi

Divock Origi lijkt eindelijk aan zijn seizoen begonnen bij Liverpool: in de Merseyside Derby tekende hij voor een ultieme winning goal en de week nadien gaf hij een assist. Maar er is een probleem... genaamd Harry Wilson. (Lees meer)


Lucas Paqueta trekt voor 35 miljoen euro naar AC Milan

AC Milan draait na enkele mindere jaren weer mee aan de top van de Serie A en de club is duidelijk van zin om daar te blijven. De eerste grote aanwinst voor de wintermercato is zelfs al gearriveerd. (Lees meer)


Dodi Lukebakio zou door zijn prestaties nu al 20 miljoen euro moeten kosten

Dodi Lukebakio is naam voor zichzelf aan het maken in Duitsland. Momenteel zit de voormalige aanvaller van Anderlecht en Charleroi aan 10 doelpunten in 14 wedstrijden. Dat zijn cijfers waar je mee kan buitenkomen, zeker in een moeilijke competitie als de Bundesliga. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 08/12 Transfernieuws en Transfergeruchten 10/12

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties