Antwerp-winger opnieuw in de basis tegen Waasland-Beveren? "Je moet van mij geen 50 passes verwachten"
Redactie
| 0 reacties

Ivo Rodrigues hoopt om ook tegen Waasland-Beveren in de basis te staan

Antwerp-winger opnieuw in de basis tegen Waasland-Beveren? "Je moet van mij geen 50 passes verwachten"
Foto: © photonews

Ivo Rodrigues mag dan wel één van de smaakmakers van Antwerp zijn, toch hoeft de Portugees niet altijd op een basisplek te rekenen. Tegen Cercle speelde Rodrigues nog eens de volle 90 minuten. En of het deugd deed.

Voor de 0-3 zege tegen Cercle zat Rodrigues 2 wedstrijden op rij op de bank. Maar in het Jan Breydelstadion was het nog eens genieten voor de creatieve Portugees. "Ik was inderdaad hongerig", aldus Rodrigues in HLN. "Ik startte heel stevig en denk wel dat ik me getoond heb. Je moet van mij geen 50 passes verwachten. Ik ben niet dat type voetballer."

"Als ik de bal krijg, zet ik een actie op. Dat is mijn ding en de club weet intussen wel wat voor speler ik ben. Volgens mij is dat ook de reden waarom de fans mij appreciëren. Het doet me altijd deugd als ze mijn naam scanderen."

11x basis

Rodrigues stond amper 11 van de 18 matchen in de basis in de JPL. "Je wilt altijd alles spelen. Alleen hebben we een heel tactische coach. Hij werkt met verschillende systemen en met succes. Sommige wedstrijden zijn daardoor minder aan mij besteed. Dat is nu eenmaal zo in het voetbal. Ik heb daar begrip voor. Maar ik voel me prima hier, want het team doet het goed en dat is het enige dat telt."

Bovendien is Antwerp goed op weg naar play-off 1. "We zijn aan een heel regelmatig en stabiel seizoen bezig. Het verschil is dat we er enkele extra ervaren spelers bij hebben. Ik hoef al niet meer te zeggen wie. Iedereen kent ze. Als we dit aanhouden, kan de top drie zeker. We moeten blijven doen waar we mee bezig zijn", besluit de vleugelaanvaller. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties