Zetterberg over ontslag van Vanhaezebrouck: "Voor mij persoonlijk een spijtige zaak"

Zetterberg over ontslag van Vanhaezebrouck: "Voor mij persoonlijk een spijtige zaak"
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Pär Zetterberg loopt vanaf 1 januari terug rond in het Anderlechtse huishouden. De Zweed zal dat niet doen aan de zijde van Hein Vanhaezebrouck. Het deed de ronde dat de publiekslieveling aan Hein werd opgedrongen, maar daar wil hij nu wel even zijn mening over kwijt.

Zetterberg weerlegt die geruchten. "Voor ik werd aangesteld, hebben we bijna drie uur met elkaar gediscussieerd in zijn bureau en daaruit bleek dat onze ideeën over offensief voetbal en de inpassing van jeugd niet zo veel van elkaar verschillen. Ik heb uitgelegd hoe ik werk en omgekeerd. Als het gesprek slecht verlopen was, dan hadden ze iemand anders moeten vragen", zegt hij in S/V Magazine.

Een nieuwe hoofdtrainer dus, maar die hoeft niets van hem te vrezen. "Ik ben een engagement aangegaan met Anderlecht en daar verandert het ontslag van Vanhaezebrouck niets aan. Ik had graag met hem samengewerkt, want de eerste contacten waren goed en er was wederzijds respect. Vanuit mijn persoonlijk perspectief is zijn ontslag dus een spijtige zaak."

"Ik heb een contract van onbepaalde duur, maar ik zal nooit overnemen. De opvolgers van Vanhaezebrouck mogen weten dat ik hun plaats niet wil innemen, dat ik er niet ben om hen stokken in de wielen te steken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties