'Nieuwe gegadigde voor David Luiz'

Redactie
'Nieuwe gegadigde voor David Luiz'
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 28/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Fellaini - Carrasco - Luiz - Vainqueur - Arnautovic - Dybala - Marcos Pereira - Babel

'Nieuwe gegadigde voor David Luiz'

David Luiz staat in de belangstelling van heel veel ploegen, maar ook Palmeiras toont nu klaarblijkelijk interesse in de Braziliaan. 

Transfernieuws en Transfergeruchten 12/01

Ryan Babel trekt op uitleenbasis naar Fulham, waar hij een ploeggenoot wordt van Denis Odoi

Fulham heeft bijna een nieuwe versterking te pakken in de strijd om de degradatie. Dinsdag hoopt het de komst van Ryan Babel aan te kondigen. (Lees meer)


'Aanvaller Club Brugge staat voor exotisch avontuur en tekende zelfs al'

Leandro Pereira van Club Brugge staat voor een avontuur bij Matsumoto Yamaga in Japan

Of we hem nog gaan terugzien op Jan Breydel? De kans lijkt steeds kleiner te worden, want er is een transfer op til voor een aanvaller van Club Brugge. (Lees meer)


Isco naar Turijn? Er is een voorwaarde

Isco naar Juventus? Het zou kunnen, maar Dybala zou dan in de deal moeten worden betrokken. Dat laat Tuttosport weten.


Heerenveen zit met dilemma

SC Heerenveen wil af van Morten Thorsby en hoopt dat hij nog tijdens de wintermercato zal gaan verkassen richting Sampdoria. 


Arnautovic (West Ham United) ging meteen naar binnen en lijkt op weg naar China

West Ham United won vanmiddag met het kleinste verschil van Arsenal, maar de partij werd een beetje overschaduwd door het gedrag van Marko Arnautovic, die wellicht op vertrekken staat. (Lees meer)


Komt Carrasco terug naar Europa? Vrouwlief klapt uit de biecht

Volgens zijn vrouw is er heel wat interesse in Yannick Carrasco

Yannick Carrasco verdient nog steeds zijn brood in China, maar volgens velen lijdt het spelpeil van de flankspeler danig onder het armtierige niveau van de Chinese competitie. Een vertrek lijkt aan de orde. (Lees meer)


'Ook Chelsea aast op Rabiot'

Na Barcelona zou nu ook Chelsea willen spreken met PSG over een deal rond Adrien Rabiot. Dat laat l'Equipe weten.

Ook Barcelona, Bayern, Arsenal en Liverpool toonden al interesse.


Officieel: Monaco heeft ex-speler Standard beet

Monaco heeft de huurbeurt van William Vainqueur helemaal weten af te ronden. De ex-speler van Standard wordt dus een extra concurrent van Youri Tielemans op het middenveld van de Franse staartploeg.


Twee testers voor KAS Eupen

Bij KAS Eupen is er wel wat transfernieuws te rapen dezer dagen. De Qatarese doelman Salah Zakaria Hassan en de Malinese aanvaller Sibiry Keita zijn op test aangesloten op winterstage in Qatar. 

Youssef Ayman Farahat (AL Duhail) en Abdulrasheed Umarou (Al Ahli) zijn dan weer aangesloten bij hun respectievelijke clubs in Qatar.


Real Madrid ziet wel wat in Harry Kane van Tottenham Hotspur, maar het zal transferrecord zwaar moeten breken

Real Madrid beleefde geen al te beste start van het nieuwe voetbalseizoen en wil zich dan ook maar wat graag snel versterken om de komende jaren opnieuw een absolute topclub te worden. Met name een goalgetter moet er dan bij, al gaat die wel duur worden. Héél erg duur. (Lees meer)


Vertrouwen opdoen bij oude bekenden? 'Twee teams uit JPL én ook buitenlandse teams willen Anderlecht-speler'
Foto: © photonews

Waasland-Beveren, KV Oostende en Kaiser Chiefs allemaal genoemd voor Knowledge Musona van RSC Anderlecht

We genoten de voorbije jaren van hem op de Belgische voetbalvelden, maar bij RSC Anderlecht kwam het er nog niet uit. Rest de vraag: wat nu? Verschillende clubs in België én in het buitenland tonen interesse. (Lees meer)


Marouane Fellaini kan naar AC Milan

AC Milan heeft niet alleen interesse in Danjuma Groeneveld van Club Brugge, ook Marouane Fellaini staat op het verlanglijstje van de Italiaanse topclub. (Lees meer)


Danjuma kan naar AC Milan

Bij Club Brugge staken er wel wat meer namen bovenuit in de eerste seizoenshelft. Arnaut Danjuma Groeneveld is daar één van. Hij staat in de belangstelling van onder meer AC Milan. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 11/01 Transfernieuws en Transfergeruchten 13/01

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties