Transfernieuws en Transfergeruchten 13/01: Batshuayi - Blaszczykowski - Leekens - Nastic - Koita - Southgate - Labylle - Dennis

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 13/01: Batshuayi - Blaszczykowski - Leekens - Nastic - Koita - Southgate - Labylle - Dennis
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 19/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Batshuayi - Blaszczykowski - Leekens - Nastic - Koita - Southgate - Labylle - Dennis

Michy Batshuayi is op weg naar Monaco

't Is duidelijk: Batshuayi wil naar Monaco en Monaco wil Batshuayi. Enkel nog wachten op de laatste handtekening van Chelsea en dan natuurlijk de officiële bevestiging. (Lees meer)


OFFICIEEL: Georges Leekens heeft nieuwe uitdaging beet
Foto: © photonews

Georges Leekens is de nieuwe trainer van het Iraanse Tractor Sazi Tabriz FC

Georges Leekens gaat anderhalve maand na zijn ontslag bij het Tunesische Etoile Sportive du Sahel opnieuw aan de slag als trainer. Zijn nieuwe club is... (Lees meer)


Standard gaat voor Fiorentina-verdediger Kevin Diks

De winterstage in Marbella zit erop voor Standard. De wintertransferperiode daarentegen blijft nog een halve maand duren en de Rouches zijn van plan om nog enkele zaakjes te doen. (Lees meer)


Jakub Blaszczykowski gaat gratis voor Wisla Krakau spelen

Jakub Blaszczykowski heeft zich in de harten van alle Poolse voetbalfans gespeeld door zijn prestaties bij de Poolse nationale ploeg, maar nu komt de recordinternational nóg positiever in het nieuws. (Lees meer)


Abud Omar trekt van Cercle naar Sepsi OSK

Het avontuur van Abud Omar bij Cercle Brugge kwam vroegtijdig tot een eind. Hij trekt naar het Roemeense Sepsi OSK. (Lees meer)


Leroy Labylle staat mogelijk voor een terugkeer naar België

De wintermercato kan nog enkele verrassingen met zich meebrengen. Zo staat één vergeten Belg hoog op het verlanglijstje van verschillende Belgische 1A- en 1B-clubs. Leroy Labylle heeft in de Nederlandse tweede klasse zijn carrière een nieuw elan gegeven. (Lees meer)


Leandro Paredes (Zenit) verklapt via Twitter zelf zijn transfer naar Chelsea

Cesc Fabregas is officieel vertrokken naar AS Monaco en dus moet Chelsea op zoek naar een nieuwe centrale middenvelder. Het is zelfs al duidelijk wie het zal worden. (Lees meer)


Emmanuel Dennis (Club Brugge) staat fel in de belangstelling in het buitenland

Club Brugge is perfect duidelijk - de sterkhouders mogen nog niet vertrekken - maar beleeft desondanks een drukke wintermercato. Aanbiedingen voor Wesley en Danjuma werden al afgeslagen, nu is Dennis de volgende in het rijtje. (Lees meer)


Engels bondscoach Gareth Southgate is in beeld bij Manchester United

Manchester United is weer op dreef sinds de komst van Ole Gunnar Solskjaer, maar vergeet niet dat hij slechts interim is tot het einde van het seizoen. De club overweegt intussen zijn opties. (Lees meer)


KV Oostende wil gaan shoppen bij leider Genk, alternatief zit in Gent

KV Oostende gaat voor Nastic (Genk) of Koita (Gent)

KV Oostende is nadrukkelijk op zoek naar versterking voor de flanken en wil die het liefst binnen België halen. Twee spelers uit de G5 zijn in beeld. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 12/01 Transfernieuws en Transfergeruchten 14/01

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties