De grote baas van STVV aan het woord: "Om 4u in de nacht kijken we hier live" & "Top 6 hadden we nooit verwacht"

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 0 reacties
De grote baas van STVV aan het woord: "Om 4u in de nacht kijken we hier live" & "Top 6 hadden we nooit verwacht"

Volg STVV nu via WhatsApp!

STVV strijdt volop mee voor een plek bij de eerste zes, maar daar had voorzitter Yusuke Maranaka in het begin van het seizoen niet van durven dromen.

"De matchen van Sint-Truiden komen hier live op tv", zegt voorzitter Maranaka bij Het Belang van Limburg. “Het is hier (Tokio) dan wel vier uur ’s nachts, maar we komen samen op kantoor om te kijken.

STVV is nog volop in de running om een ticket voor play-off 1 te bemachtigen en presteert heel constant. “We staan nu op ongeveer dezelfde plek als vorig jaar en toen is het nog mis gelopen. Daarom moeten we in de acht komende matchen beter doen.”

Marc Brys is de opvolger van Jonas De Roeck op Stayen en die trainerswissel lijkt een goeie zet te zijn. “We wisten dat het onder Brys beter zou gaan, maar de top zes hadden we niet verwacht. Ondertussen hebben we van deze ranking geproefd en we willen dan ook niet meer uit die top zes. Onze spelers op de Asian Cup zijn een groot gemis, maar nu is het aan de andere spelers om dat op te vangen.”

Transfers

Er gingen deze mercato al meer spelers weg dan dat er bijkwamen op Stayen. “We willen nog spelers aantrekken, maar de timing is niet gemakkelijk. Ik kan je wel zeggen dat Morioka slechts een gerucht is. Maar voor de transfers moet je eigenlijk bij Andre Pinto en Takayuki Tateishi zijn.”, aldus de preses van STVV.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties