Zidane gunde held finale Champions League geen gesprek meer

Lode Nuyts
Lode Nuyts
| 0 reacties
Zidane gunde held finale Champions League geen gesprek meer

Gareth Bale heeft in een interview met het Britse magazine FourFourTwo een boekje opengedaan over zijn relatie met ex-coach Zinedine Zidane.

De Welshman vertelde bij FourFourTwo dat hij na zijn fenomenale prestatie in de finale van de Champions League tegen Liverpool geen woord meer sprak met Zidane. Bale zette Real met een fenomenale omhaal op voorsprong in Kiev. 

"Hij heeft er niets over gezegd tegen mij. We spraken zelfs niet meer na de wedstrijd. Nadien vertrok hij en hebben we elkaar niet meer gehoord. We waren niet de beste vrienden, we hielden er gewoon een professionele relatie op na", aldus Bale bij FourFourTwo.

Bale was ook gefrustreerd dat hij op de bank zat in de finale. "Ik scoorde vijf goals in mijn laatste vier competitiewedstrijden. Ik vond dat ik verdiende om te starten. Toen ik het veld op kwam was ik nog steeds boos en misschien hielp mij dat wel bij het scoren van dat doelpunt. Ik wilde gewoon scoren voor mezelf, en voor het team," verklaarde Bale.

Wie de Clásico straks live wil volgen kan terecht bij BETFIRST, opgelet u moet wel minstens een klein bedrag op uw account hebben. Via voetbalkrant.com krijgt u een mooie bonus!

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties