STVV op weg naar play-off 1? Marc Brys doet oproep naar de fans: "Want het stoort me geweldig"

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 4 reacties
STVV op weg naar play-off 1? Marc Brys doet oproep naar de fans: "Want het stoort me geweldig"
Foto: © photonews

STVV staat er heel goed voor, met nog vier speeldagen voor de boeg. Mag het nu echt dromen van play-off 1? Spelers en coach blijven met de voetjes op de grond. En Brys rekent ook op de supporters ...

"Er zijn sowieso nog vier finales te spelen", was Marc Brys voor de wedstrijd tegen Zulte Waregem al duidelijk. Maar door het puntje aan de Gaverbeek én het verlies van Gent op de Freethiel werd al gesproken van een gouden punt. "Niets moet, we bekijken het match per match."

"Als we naar de andere matchen van het weekend kijken, dan moeten we concluderen dat de match tegen Charleroi voor ons heel belangrijk wordt", zag Asamoah het helder richting het klassement. STVV heeft momenteel vijf punten meer dan Charleroi én Gent, met nog vier speeldagen voor de boeg.

Steun van de fans nodig

De Kanaries hebben nog uitwedstrijden tegen Club Brugge én ploeg in vorm Moeskroen voor de boeg, dus ze zullen het vooral in hun thuismatchen tegen Gent én Charleroi moeten doen om in de top-6 te kunnen blijven.

En dus rekent Marc Brys op de fans op Stayen, zondag al. "We hebben hun steun nodig, want we hebben de interactie met de fans nodig. Het stoort me geweldig, als je een hart voor STVV hebt kan je toch niet koppig en stoïcijns naast de beleving, het spel en de punten blijven kijken?"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties