Theo Bongonda wil nog wat kleur geven aan het seizoen van Essevee: "We willen play-off 2 winnen"
Alexandre Fiammetti
Alexandre Fiammetti vanuit Eupen
| 2 reacties

Theo Bongonda spreekt de ambitie van Zulte Waregem voor het verdere verloop van dit seizoen uit: PO2 winnen

Theo Bongonda wil nog wat kleur geven aan het seizoen van Essevee: "We willen play-off 2 winnen"
Foto: © photonews

Zulte Waregem stak de drie punten op zak in Eupen en dat was ook wel verdiend. De troepen van Dury begaven zich lang in de onderste regionen van het klassement, maar komen stilaan op toerental. Opent dat perspectieven voor play-off 2?

Zulte Waregem wist zich door de zege tegen Eupen te verzekeren van het behoud in onze hoogste voetbalklasse. "We zijn gered zelfs al denk ik dat we dat voor deze partij ook al waren", vertrouwde Theo Bongonda ons toe. "We hebben zeker niet onze beste presatie van het seizoen op de mat gebracht, maar we zijn uiteraard wel heel blij met de overwinning. Er resten ons nu nog drie partijen in de reguliere competitie en daarin willen we een reeksje neerzetten", gaf de winger van Essevee aan. 

Zulte Waregem zal play-off 2 vast en zeker ernstig nemen. "We willen ons goed voorbereiden op de play-offs, alles geven om ze dan te winnen! We zijn professionals en we willen elke wedstrijd waaraan we beginnen met een overwinning afsluiten. Bovendien willen we ook dat Europese ticket in de wacht slepen", was hij vastberaden in zijn besluit.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties