Geen weekend gaat voorbij zonder dat de VAR in opspraak komt: "Santini is een recidivist" & "Ronduit teleurstellend van de VAR"

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 38 reacties
Geen weekend gaat voorbij zonder dat de VAR in opspraak komt: "Santini is een recidivist" & "Ronduit teleurstellend van de VAR"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De videoref maakte zondagmiddag en zondagavond niet de meest gelukkige beslissingen - of juist geen beslissingen. François Colin denkt er het zijne van.

"Het optreden van de VAR was ronduit teleurstellend het afgelopen weekend", was Francois Colin hard voor de man in het busje. In zijn blog de Witte Duivel spaarde hij de videorefs van Anderlecht-Club Brugge en STVV-Charleroi niet.

Het was niet katholiek wat Santini deed met een tegenstander in zijn rug.

Zo stond Victor Osimhen in een hoofdrol op Stayen. Eerst scoorde hij vanuit buitenspel en daarna werd een penaltyfout op hem niet gefloten. "Hij stond een meter buitenspel. Dan kunnen we toch van een 'clear error' spreken. Bovendien werd Charleroi een overduidelijke strafschop ontnomen."

En dan was er natuurlijk ook nog het potige spel van Milic, Kara en Santini. Vooral voor die laatste was Colin hard. "Twee elleboogstoten van hem werden met de mantel der liefde bedekt. Een elleboog is een elleboog. Er is geen middenweg. Het was niet katholiek wat Santini deed met een tegenstander in zijn rug. Het moest altijd rood zijn en op dat vlak is hij ook nog eens een recidivist."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties