Aangeslagen Alex Hayes over zijn vertrek bij Union: "De spelers wilden zelfs staken"

Lode Nuyts
Lode Nuyts
| 0 reacties
Aangeslagen Alex Hayes over zijn vertrek bij Union: "De spelers wilden zelfs staken"

De Brusselaars kozen ervoor om na de wintermercato afscheid te nemen van hun sportief directeur. Na zijn mooie bijdrage aan de toch wel kleine revival van Union werd het Frans-Engelse voetbaldier aan de deur gezet.

Op 12 februari moest Hayes op gesprek bij Alex Muzio en Paul Mullan. "Ik wist al snel dat mijn ontslag een feit was. Beide heren waren in kostuum en dat is voor mij altijd een verontrustend teken. Ze toonden mij mijn rechten omtrent mijn ontslag, na vijf minuten ben ik opgestaan en vertrokken", vertelt Hayes aan La Dernière Heure

Voor de Frans-Engelse sportief directeur kwam het ontslag hard aan. "Sinds half mei werkte ik 14 uur per dag voor deze club. Ik verliet mijn familie in Londen om op lange termijn te slagen binnen dit team."

Het doet echt pijn, de spelersgroep voelde aan als familie voor mij

De spelers en fans waren teleurgesteld in het ontslag van Hayes. "Hun steunbetuigingen hebben me hard geraakt. De spelers wilden zelfs staken om me aan boord te houden. Alex Muzio moest mijn ontslag aan de spelers verantwoorden. Het doet echt pijn, de spelersgroep voelde aan als familie voor mij", aldus Hayes. 

De voormalige sportjournalist wil misschien wel in ons land aan de slag blijven. "Ik heb zin om hier te blijven maar het zal me enige tijd kosten om me weer thuis te voelen in een nieuw project", besluit een aangeslagen Hayes. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties