Interview Walter Meeuws over Antwerp in play-off 1: "Alleen maar slechte wedstrijden? Dat is dikke bullshit"
Lode Nuyts
Lode Nuyts
| 5 reacties
Walter Meeuws over Antwerp in play-off 1: "Alleen maar slechte wedstrijden? Dat is dikke bullshit"
Foto: © Photonews

Voormalig Antwerp-coach Walter Meeuws zag hoe de club zich tegen Eupen verzekerde van een plekje in play-off 1. Een verdiende kwalificatie vertelt Meeuws in een gesprek met Voetbalkrant.

Na quasi een heel seizoen in de top zes is het nu ook zeker: Antwerp neemt voor het eerst deel aan play-off 1. “Dat is dik verdiend. Het is heel logisch dat ze erbij zijn, ik heb enkele wedstrijden van hun gezien en daar zit een idee achter.”

Antwerp verdient dat plaatsje in de top zes, de stand is een juiste weergave van het seizoen

“Het is heel knap wat ze daar op den Bosuil op die korte periode aan het presteren zijn. Niet vergeten dat Antwerp nog maar voor het tweede jaar terug is op het hoogste niveau, nu al play-off 1 spelen is mooi en leuk voor de fans”, vertelt Meeuws aan Voetbalkrant.com.

Opgeklopte bullshit

Her en der komt er wel kritiek op het spel van de Great Old. “Dat is nu eens de grootste bullshit die er is. Dat is iets wat is opgeklopt door de pers en door commentatoren tijdens wedstrijden van Antwerp.”

Antwerp speelt slecht? Kijk eens naar Anderlecht...

“Ze doen alsof Antwerp zo erbarmelijk speelt maar kijk eens naar Anderlecht? Wat is dat daar zeg… Anderlecht gaat nu uiteraard play-off 1 halen en dan gaat iedereen plots doen alsof dat een knappe prestatie is en zeggen: goed gedaan jongens. Dat is gewoon belachelijk”, aldus de ex-bondscoach.

Scherprechter

De voormalige verdediger van onder meer Club Brugge en Standard ziet een belangrijke rol voor Antwerp in de play-offs. “Antwerp staat op de derde plaats en die plek hebben ze dubbel en dik verdiend. Ik vind dat de stand zoals die nu is een juiste weergave van het seizoen is.”

“De Great Old gaat zeker geen mal figuur slaan in play-off 1. Ik zie ze een rol spelen en misschien zijn ze wel samen met Standard scherprechter in de titelstrijd”, besluit Walter Meeuws.

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties