STVV-keeperstrainer spaart zijn lof voor Steppe niet: "Voetballend is hij de beste van België"

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 0 reacties
STVV-keeperstrainer spaart zijn lof voor Steppe niet: "Voetballend is hij de beste van België"
Foto: © photonews

Sint-Truiden rekent dit seizoen op Kenny Steppe onder de lat en daar heeft Marc Brys nog geen spijt van gehad. De 30-jarige goalie heeft dit seizoen zeker al wat punten gepakt voor zijn team.

Vorig jaar kreeg Pirard meestal de voorkeur op Kenny Steppe, dit seizoen is het omgekeerd. "Pirard is zeer talentvol, maar hij had de pech dat hij tijdens de voorbereiding enkele weken met rugproblemen sukkelde", aldus keeperstrainer Bram Verbist bij Het Belang van Limburg. "Daardoor begon Steppe aan de competitie. Kenny stelde nooit teleur en is aan een heel constant seizoen bezig."

Verbist, zelf ex-Beerschot en Cercle Brugge, is erg lovend over zijn eerste doelman. "Qua opbouw vind ik Kenny de beste in België. Hij is heel straf met de voeten en is op die manier een belangrijk onderdeel van onze tactiek en van het voetbal dat wij willen brengen."

"Hij heeft ook al punten gepakt voor de ploeg. Ik denk aan de wedstrijden in Beveren of op bezoek bij Zulte Waregem. Ook in Brugge was hij fantastisch, al had hij daar de pech dat het niet 0-0 bleef."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties