Waanzinnige winst: Brusselaar maakt van gokje van 8 euro bijna ... 35.000 euro

Redactie
| 0 reacties
Waanzinnige winst: Brusselaar maakt van gokje van 8 euro bijna ... 35.000 euro
Foto: © Betfirst

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Abdelkarim, een Brusselaar van 46, heeft afgelopen weekend het aantal doelpunten van 12 voetbalwedstrijden juist voorspeld. Daarmee won hij liefst 34.714,31 euro met een inleg van amper 8 euro bij betFIRST.

Abdelkarim waagt wel eens vaker een gokje bij betFIRST. Dat doet hij steeds bij het plaatselijke agentschap in Sint-Pieters-Leeuw. Hij won al vaker een leuk bedrag maar wat hem dit weekend overkwam is werkelijk ongezien.

Abdelkarim slaagde er zondag in het aantal doelpunten voor 12 voetbalmatchen juist te voorspellen. Het ging om matchen uit de Belgische, Spaanse, Italiaanse & Franse competitie. Abdelkarim gokte telkens op 2 of 3 doelpunten in totaal en wonder boven wonder was dat iedere keer het geval.

Goed voor hem, een beetje sneu voor Betfirst? Toch niet! CEO Alexis Murphy getuigt: "Afgelopen zondag hebben we heel wat geld verloren, omdat zowat iedere favoriet in het voetbal zijn wedstrijd won. Dat is nu éénmaal eigen aan onze business: you win some, you lose some! Maar onze taak is ook een beetje het leven van mensen kunnen veranderen. Als dat op deze manier kan is dat natuurlijk alleen maar positief."

Is het dit weekend aan u? Via ons kan u nog steeds een welkomstbonus ontvangen tot 200 euro aan 100% en daarmee met enkele leuke gokjes ook héél veel geld verdienen! 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties