Nieuwe aflevering in het grote stuntelboek van Vranjes: opgepakt en in gesloten centrum geplaatst
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 7 reacties

Ognjen Vranjes kon geen visum voorleggen en moest naar gesloten centrum

Nieuwe aflevering in het grote stuntelboek van Vranjes: opgepakt en in gesloten centrum geplaatst
Foto: © photonews

Soms denk je dat Ognjen Vranjes gewoon voor het ongeluk geboren is. De Bosniër mag niet meer spelen of trainen bij de A-kern van Anderlecht, kende dit seizoen al tal van extrasportieve incidenten en - als klap op de vuurpijl - werd hij nu maandag nog eens in een gesloten centrum geplaatst.

Vranjes maakte van de interlandbreak en de drie dagen vakantie die ze bij Anderlecht gekregen hadden, gebruik om naar zijn geboortestreek af te reizen. Toen hij maandag in Charleroi aankwam, wachtte hem echter een nieuwe verrassing.

Aan de paspoortcontrole bleek zijn verblijfsvergunning voor België verlopen en de politie beschouwde hem dus als illegaal. “Betrokkene beweert voetballer van Anderlecht te zijn, maar kan hiervoor geen enkel bewijs voorleggen”, kon Het Nieuwsblad het politieverslag inkijken.

Maar Vranjes kan er zelf niet veel aan doen. Een verblijfsvergunning wordt verstrekt op basis van het arbeidscontract bij Anderlecht, maar dat was geschorst omdat de club een dispuut had met de gewezen huisbaas van Vranjes in Anderlecht

Sporting zegde de huur van enkele appartementen op en de huisbaas was daarop naar de gemeente Anderlecht gestapt en hij liet Vranjes schrappen als inwoner van Anderlecht. Vranjes werd in het gesloten centrum van Steenokkerzeel ondergebracht en kreeg pas dinsdagochtend de nodige papieren om hem vrij te laten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties