Peter Zulj blikt met bijzonder veel vertrouwen vooruit op play-off 1 en deelt een prikje uit aan Vanaken
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 26 reacties

Peter Zulj blikt vooruit op play-off 1 met Anderlecht

Peter Zulj blikt met bijzonder veel vertrouwen vooruit op play-off 1 en deelt een prikje uit aan Vanaken
Foto: © photonews

Peter Zulj vertrok tijdens de wintermercato bij het Oostenrijkse Sturm Graz om de rangen van Anderlecht te versterken. Tot nog toe kon hij zijn stempel nog niet helemaal drukken in onze competitie. Toch liet hij in de Waalse pers enkele opmerkelijke uitspraken noteren.

Op de vraag welke speler van een ander team uit play-off 1 hij zou kiezen om de rangen van Anderlecht te versterken, had Peter Zulj meteen een sterk antwoord klaar: "Niemand, er zitten genoeg goeie spelers in ons team."

In het interview met La Dernière Heure / Les Sports werd hem ook gevraagd naar zijn mening over Gouden Schoen Hans Vanaken. "Jullie zeggen me dat Hans Vanaken verkozen werd tot beste speler van de competitie? Hij heeft nog geen indruk op me gemaakt."

Concurrent

Een ding staat als een paal boven water: Zulj trekt vol vertrouwen naar de play-offs. Wie hij het meest zal vrezen tijdens de play-offs? "Geen enkele club."

Tijdens de interlandbreak bleef hij 90 minuten op de bank tijdens de nederlaag tegen Polen en vervolgens ging hij als basisspeler met 4-2 onderuit tegen Israël. Hij gaf een assist. Dat is overigens ook zijn balans na acht wedstrijden in het shirt van RSCA: 1 beslissende pass.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties