Nederlaag in Luik deert Antwerp niet: "Willen nog steeds zo hoog mogelijk eindigen en Europees ticket pakken"
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties

Europees ticket blijft de doelstelling voor Geoffrey Hairemans en Antwerp

Nederlaag in Luik deert Antwerp niet: "Willen nog steeds zo hoog mogelijk eindigen en Europees ticket pakken"
Foto: © photonews

De allereerste wedstrijd ooit in play-off 1 leverde geen zege op voor Antwerp. Dinsdagavond wacht er al een herkansing voor de Great Old, want dan komt fiere leider KRC Genk op bezoek op de Bosuil.

De nederlaag van vrijdagavond op het veld van Standard deed pijn bij Antwerp. Maar met nog 27 punten te verdienen geven ze de moed niet op op en rond de Bosuil. "Wij willen zo hoog mogelijk eindigen en een Europees ticket pakken", is middenvelder Geoffrey Hairemans duidelijk.

"We gaan er alles aan doen om dat te verwezenlijken. Het zijn nog negen wedstrijden, dus het zou erg zijn moest ik nu verkondigen dat alles voorbij is. De match tegen Genk? Die kan alle kanten uit. In de reguliere competitie stonden we 2-0 voor, maar verloren we toch nog met 2-4."

Positieve Haroun

Faris Haroun probeert dan weer de positieve elementen te onthouden van de avond in Luik. "Er zijn genoeg positieve punten", klinkt het. "We hebben meer dan 60 minuten gecontroleerd in een kolkend Sclessin."

"Maar geen enkele match in play-off 1 is gemakkelijk. We moeten nog meer ervaring opdoen en wedstrijden proberen af te maken, want we hebben hard gewerkt om play-off 1 te bereiken", besluit Haroun. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties