Nu al meer punten voor RAFC tegen de G5 dan in de reguliere competitie: "Toch hebben we geen mirakels verricht"
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael vanuit Antwerpen
| 2 reacties
Nu al meer punten voor RAFC tegen de G5 dan in de reguliere competitie: "Toch hebben we geen mirakels verricht"

Een overwinning tegen Standard en gelijke spelen tegen Brugge, Genk, Gent (2x), Anderlecht en opnieuw Standard: zo sprokkelde Antwerp 9 punten tegen de G5 in de reguliere competitie. In play-off 1 doet de Great Old nu al beter met 10 op 15.

Na de draw tegen Club Brugge doet Antwerp in vijf PO 1-matchen beter tegen de G5 dan in de tien reguliere matchen. Niet slecht, zeker niet voor een ploeg die pas opnieuw zijn tweede seizoen in de hoogste afdeling voetbalt. "Nochtans hebben we niet veel veranderd", sprak Bölöni na afloop van de match.

"We zijn ons nog iets feller op de details gaan toeleggen. Daarnaast zijn we ook terug met meer lef gaan spelen en zijn we iets meer aanwezig in de duels", aldus de Roemeense trainer.

Ook Sinan Bolat weet de flinke puntenoogst van Antwerp in play-off 1 naar waarde te schatten. "We hebben toch kunnen aantonen dat we niet voor niks in play-off 1 zitten. Als je alle wedstrijden bekijkt dan hebben we het enkel in de tweede helft tegen Standard moeilijk gehad. Daar zijn we ook terecht verloren", besloot de Turkse doelman.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties