Oud vraagstuk over Anderlecht-middenveld wel actueel, Kums werpt de handdoek
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 4 reacties

Sven Kums ziet ook dat dit seizoen niet meer te redden is voor Anderlecht

Oud vraagstuk over Anderlecht-middenveld wel actueel, Kums werpt de handdoek
Foto: © photonews

En opeens is de vraag weer actueel: kunnen Sven Kums en Adrien Trebel samenspelen? Beide spelers beweren van wel, maar op het veld lijkt dat de waarheid geweld aan te doen. Michel De Wolf - ex-speler van paars-wit - wierp het in ieder geval ook op.

Kums en Trebel lopen te veel in elkaars vaarwater. Kums speelde zijn beste matchen toen Trebel geblesseerd was. "Ik was niet onder de indruk van Trebel", zei De Wolf achteraf. "Ik vraag me echt af of die twee compatibel zijn."

Kums zelf werpt de handdoek wat betreft dit seizoen. "We gaan dit seizoen niet meer redden", klonk het berustend. "We gaan proberen zoveel mogelijk punten te pakken in de volgende vijf matchen om zo toch nog met een beetje een goed gevoel de vakantie in te gaan."

Met Karim Belhocine stond er weer een andere trainer aan de zijlijn. "Ik was verrast door het vertrek van Fred Rutten. Belhocine is wel een coach die een groep kan motiveren. Hij praat veel met de spelers en kent ons ook. Hij vroeg om 300 procent inzet en dat hebben we toch proberen te geven. Al dwongen we weinig kansen af daarmee."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties