Na Gent doet ook Antwerp zijn beklag over de drukke kalender: "Waarom spelen we niet op zaterdag?"
Redactie
| 14 reacties

Antwerp-trainer Laszlo Bölöni doet zijn beklag over de kalender

Na Gent doet ook Antwerp zijn beklag over de drukke kalender: "Waarom spelen we niet op zaterdag?"

Antwerp speelde op paasmaandag nog tegen Club Brugge en het duel van vrijdag tegen Standard is mogelijk nog van groter belang. De Great Old heeft drie dagen minder de tijd gehad om te recupereren dan de Rouches.

Maandag match, drie dagen recuperatietijd en vrijdag opnieuw vol aan de bak. Dat is de situatie voor Antwerp deze week in de play-offs en dat is duidelijk niet naar de zin van trainer Laszlo Bölöni.

"Voor de ene wedstrijd krijgen we acht of negen dagen recuperatietijd, voor de andere maar drie. Ik begrijp het niet en het stoort me", aldus de Roemeense coach bij Het Laatste Nieuws.

Op vraag van de politie

Bölöni ziet er geen complot in. "Het is een algemeen probleem. Dit kan gewoonweg niet, of het nu om Antwerp, Club Brugge of Charleroi gaat. Zeker niet als er in het weekend een dag zonder wedstrijd was. Waarom speelden wij zaterdag niet", vroeg hij zich af.

Volgens dezelfde krant omdat de Antwerpse politie had gevraagd om de risicomatch op een namiddag te laten spelen, net zoals de heenmatch in augustus.

Eerder in de play-offs liet ook Gent-manager Michel Louwagie zich al kritisch uit over het speelschema voor zijn club (lees meer).

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties