Geniet de Bosuil ook volgend seizoen van de revelatie van de jongste weken? "Enkel dan blijf ik graag bij Antwerp"
Clint Vens
| 23 reacties

Omar Govea (Antwerp) moet knopen doorhakken over zijn toekomst

Geniet de Bosuil ook volgend seizoen van de revelatie van de jongste weken? "Enkel dan blijf ik graag bij Antwerp"
Foto: © photonews

Antwerp verbaast momenteel vriend en vijand in play-off 1 met enkele uitmuntende prestaties. De jongste weken komt ook een zomerse toptransfer eindelijk terug aan de oppervlakte.

Omar Govea had het lang moeilijk om zich in de basis te knokken bij 'The Great Old', maar de 23-jarige Mexicaan maakte in zijn laatste twee wedstrijden (tegen Club Brugge en Anderlecht) indruk en bezorgt Bölöni luxeproblemen op het middenveld. 

Geen uitleenbeurten meer

De toekomst van Govea, gehuurd van FC Porto, is echter nog onduidelijk: "Ik wil gerust terug naar Porto, het blijft een topclub die elk jaar voor de titel speelt", zegt hij in Gazet van Antwerpen. "Maar wat ik niet meer wil, is voor de reserven spelen."

"En ik wil ook niet voor een derde keer verhuurd worden. Het is dus simpel: bij Porto een kans krijgen ofwel verkocht worden aan een club waar ik kan spelen - in dat geval graag Antwerp. Ik wil op de radar blijven van de Mexicaanse nationale ploeg."

Nationale ploeg

"Ik speelde enkele oefeninterlands en belandde op de lijst van 28 voor het WK. Het was close, maar uiteindelijk viel ik toch nog af. Dat was moeilijk, maar mijn doel is nu om er in 2022 bij te zijn in Qatar."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties