📷 Haast robbertje vechten in play-off 2: spelers van Waasland-Beveren en Union ei zo na op de vuist met mekaar

📷 Haast robbertje vechten in play-off 2: spelers van Waasland-Beveren en Union ei zo na op de vuist met mekaar
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Een niet onaangename partij met heel wat kansen en in totaal vijf doelpunten: Waasland- Beveren - Union kon wel bekoren. Enkel jammer dat het na het laatste fluitsignaal enigszins uit de hand moest lopen. Dat was nergens voor nodig, ook al besliste een late goal dan over winst of verlies.

Het was vooral Union-speler Faïz Selemani, de maker van de 1-2, die zich na afloop van de match nog druk maakte en zijn emoties niet helemaal in de hand had. Voor ze het goed en wel beseften, waren zowat de volledige ploegen betrokken in een ferm opstootje. Zeg maar opstoot.

Gelukkig keerde de kalmte na enkele minuten terug en koelde het allemaal zonder blazen. Met dank aan een aantal mensen die de boel toch wisten te bedaren. Selemani werd naar de kleedkamers geleid waarna ook de rust bij de anderen terugkeerden. Scheidsrechter Kevin Van Damme bekeek het vanop afstand. Kaarten werden er niet meer uitgedeeld.

Union-speler Teddy Teuma tilde er ook niet te zwaar aan. "Ik zat dan al op de bank. Erg veel heb ik er dus niet van gezien. Zij hadden gewonnen, dan mogen ze vieren. Ik zou het misschien enkel iets meer binnenskamers doen", gaf de Fransman mee.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties