Vormer ziet heel sterk Club: "Als we spelen zoals tegen Anderlecht kunnen we het maximum pakken"
Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Brugge
| 40 reacties

Ruud Vormer vond Club Brugge heel sterk spelen tegen Anderlecht

Vormer ziet heel sterk Club: "Als we spelen zoals tegen Anderlecht kunnen we het maximum pakken"
Foto: © photonews

Wij vonden Club Brugge ook maar flauw, niet op kampioenenniveau. Maar dat werd door spelers en coaches al snel tegengesproken. Kapitein Ruud Vormer vond dat het niveau zo hoog was dat hij er vertrouwen in heeft om het maximum te pakken.

Vormer had misschien wel gelijk in volgende stelling: "We waren veel beter dan Anderlecht." Dat was ook niet zo moeilijk, want bij de Brusselaars was het aanvallend een ramp. "We hadden het al in de eerste helft moeten afmaken. Maar we zijn er blijven voor gaan en hebben eigenlijk niks weggegeven. We drukten Anderlecht weg."

Inderdaad, maar dat was niet met het voetbal van in de eerste drie wedstrijden. Dat was heel wat indrukwekkender. "Ik heb een heel goed Club gezien, maar we hadden onze kansen moeten afmaken."

Rekenen doen ze bij blauw-zwart niet meer. Nog vier wedstrijden en als ze vier keer winnen kan het nog. "In voetbal weet je nooit wat er gebeurt. Als we het spel spelen zoals vandaag, kan het dat we het maximum halen. Wij moeten enkel naar onszelf kijken en niet naar Genk. Wij moeten gewoon winnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties