Bizar: supporters worden afgeschrikt door diverse combiregelingen in ... play-off 2

Bizar: supporters worden afgeschrikt door diverse combiregelingen in ... play-off 2
Foto: © photonews

Met veel waren ze niet op Stayen, de supporters van Beerschot-Wilrijk. En ook op andere velden was het opnieuw geen hoogvlieger. Dat heeft ook zo zijn redenen.

De supporters van Eupen in Westerlo waren handmatig te tellen, die van Kortrijk trokken met zo'n 70-tal naar Moeskroen en wij deden de proef op de som op Stayen voor de fans van Beerschot-Wilrijk.

Zelf kwamen we uit op 34 supporters, al zijn er ook bronnen die spreken van 29 of 36. Op een paar steekt het niet, maar ze konden in ieder geval allemaal samen in één bus en de spelers konden hen allen persoonlijk gaan danken na de match.

Combiregeling

Sowieso was het opnieuw een laagterecord qua uitfans bij De Mannekes, die zelfs in eerste provinciale altijd meer volk op de been brachten voor uitwedstrijden. Het gevolg van een combiregeling voor de trip naar Stayen. Alsof het een risicomatch betrof op een zondagavond. 

De supporters konden er niet om lachen, al deden de aanwezige 34 wel hun uiterste best om de sfeer erin te houden. Met tal van leuke gezangen kwam de harde kern (van zo'n tiental jonge gasten) zelfs een aantal keren boven de thuisfans uit. Er volgt ook nog een midweekmatch ... in Eupen.

Is een combiregeling voor dit soort wedstrijden overbodig?

86%
14%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties