🎥 Ontlading troef: het laatste fluitsignaal, "Pompen of verzuipen en straks hopelijk zuipen" & "Krampen na 55 minuten"
Sander De Graeve Aernout Van Lindt
Sander De Graeve en Aernout Van Lindt vanuit Koning Boudewijnstadion
| 5 reacties

De ontlading was bijzonder groot bij Seth De Witte, Nikola Storm en de rest van KV Mechelen

🎥 Ontlading troef: het laatste fluitsignaal, "Pompen of verzuipen en straks hopelijk zuipen" & "Krampen na 55 minuten"

Het laatste fluitsignaal in het Koning Boudewijnstadion bracht heel wat emoties teweeg bij iedereen die een hart heeft voor KV Mechelen, maar vooral bij de technische staf en de spelers zelf.

Meteen na die ademstoot van Eric Lambrechts vlogen er enkele spelers van KV Mechelen het veld op om met de elf helden op het veld en met het publiek te gaan vieren.

Al kostte dat voor sommige spelers wel wat moeite, dat vieren. "Ik zat na 55 minuten al met krampen in beide kuiten", gaf Arjan Swinkels toe na de wedstrijd. "Ik was lang niet de enige, iedereen was dood. Ik denk dat er wel zeven man met krampen zat", klonk het bij de Nederlander.

Krampen vormden het probleem niet bij Nikola Storm, wel zijn blaas. "Na mijn wissel zat ik de laatste twintig minuten op de bank bijna te pissen van de stress", moest de maker van de 1-1 toegeven. Vreemd wel, voor een 'Kakker'.

Het slotwoord geven we aan Seth De Witte, de aanvoerder die besefte dat het een enorm lastige slotfase was. "Het is een droom die uitkomt, een hoogtepunt uit mijn carrière! Fantastisch gewoon! Op het einde was het pompen of verzuipen, maar we zijn niet verzopen. Wat we nu gaan doen? Hopelijk zuipen", aldus de middenvelder die voorop ging in de strijd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties