Preud'homme : "Anderlecht kan tegen ons hun blazoen oppoetsen"

Jordan Horwood
Jordan Horwood vanuit Académie RLD
| 14 reacties
Preud'homme : "Anderlecht kan tegen ons hun blazoen oppoetsen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De laatste Clasico zat er al na een dik halfuur op en Standard toonde zich toen duidelijk de betere van Anderlecht. Intussen is het niveau weer flink gezakt, dus is een zege tegen de eeuwige rivaal meer dan welkom.

Standard moet naar Anderlecht met twee nederlagen uit de laatste twee partijen. "We zijn al uitstekend geweest in deze play-offs, maar ook een pak minder goed. Het is nu aan ons om te reageren na die slechte reeks", zei Michel Preud'homme in de aanloop naar het duel met Anderlecht.

Denkt de trainer dat het vroege laatste fluitsignaal tegen RSCA het positieve elan heeft verbroken? "Ik merk vooral dat de nederlaag tegen Genk heel moeilijk was om te slikken. Dat is normaal als je verliest in play-off 1, maar mijn gevoel zegt dat het team toen een flinke mentale tik heeft gekregen", legde MPH uit.

Karim Belhocine liet zijn troepen in Brugge erg teruggetrokken spelen. Dat zal zondag niet opnieuw het geval zijn denkt Preud'homme. "Ze zullen voor een andere aanpak kiezen in vergelijking met Brugge. Veel ploegen gaan daar zo voetballen."

"Ik denk dat Anderlecht zondag gewoon zijn eigen spel gaat willen spelen. Ze zitten in een situatie waarin ze hun blazoen weer kunnen oppoetsen", aldus de T1 van Standard.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties