Het DNA van Anderlecht is ook overtuigd: "Dat Yari dit doet in een ploeg die niet draait..."
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 9 reacties

Pär Zetterberg ziet nog werkpunten bij Yari Verschaeren, maar ziet ook zijn ongelooflijk talent

Het DNA van Anderlecht is ook overtuigd: "Dat Yari dit doet in een ploeg die niet draait..."

Pär Zetterberg mag zijn mening zeggen bij Anderlecht, maar dat werd niet altijd geapprecieerd door Fred Rutten. Toen de Zweed zijn mening gaf over Yari Verschaeren haalde Rutten hem onderuit op een persconferentie. "Dat is toen geregeld tussen mannen."

Maar alles wat Zetterberg zegt is om Verschaeren op zijn positie beter te maken. Zetterberg heeft namelijk zelf ook wel wat verdienste op de 'nummer 10'. "Ik heb nooit problemen met Fred gehad. We hebben dat als mannen onder ons geregeld."

"Wat ik in dat artikel zei, daar sta ik nog altijd achter. Het is mijn idee, ik weet ook niet of ik gelijk heb hé. Ik zeg gewoon dat als je als tien wil spelen en nog wil groeien, dat je dan je arsenaal nog moet vergroten. Ik vind dat Yari een lange pass moet kunnen spelen om van flank te veranderen. En hij moet ook nog meer die beslissende pass proberen geven. Maar ik herhaal: dat is mijn idee."

Voor de rest gelooft Zetterberg wel in hem. "Hij heeft heel veel kwaliteiten. Kijk, hij werpt zich op in een ploeg die niet draait. Het zou allemaal veel makkelijker zijn in een ploeg die gewoon goed speelt. Dat hij dat toont op die leeftijd is ongelooflijk. Hij heeft alles om de top te bereiken. Hij kan een grote worden."  

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties