Antwerp-speler bekent: "Genk speelt meer mijn stijl van voetbal, Antwerp is niet echt mijn stijl"

Redactie
| 50 reacties
Antwerp-speler bekent: "Genk speelt meer mijn stijl van voetbal, Antwerp is niet echt mijn stijl"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Omar Govea begint stilaan zijn weg te vinden bij Antwerp. Dat was niet zo makkelijk, want Laszlo Bölöni vraagt hem tegen zijn natuur in mee te gaan in het knokvoetbal van The Great Old. "Maar ik ben er beter in geworden", zegt hij in S/V Magazine.

Govea ziet er ook niet uit als de doorsnee Antwerp-speler. Tussen de grote bazen in de kleedkamer kan hij zich makkelijk verstoppen. "Ik geef toe: de stijl van Genk, dat is mijn stijl... Ik hou echt van hun manier van spelen. Zelfs als ze onder druk komen, proberen ze voetballende oplossingen te zoeken, dat is prettig om naar te kijken."

Smeerlapje

Antwerp knokt zich naar winst, een recept dat ook goed werkt. "We trainen zo, we spelen zo, voilà... Ik herinner me nog heel goed de wedstrijden die ik met Moeskroen tegen Antwerp heb gespeeld, dat ging er ook zo hard aan toe. Het is al een tijd zo dat het erg lastig is om tegen Antwerp te voetballen. Dat is niet begonnen met de ploeg van dit seizoen..."

"In feite is dat niet echt mijn stijl, ik ben eerder technisch ingesteld, maar ik heb me aangepast. Ik zou het zo stellen: sinds het begin van dit seizoen heb ik iets nieuws geleerd. Agressiviteit was niet mijn sterkste kant, maar ik ben daar beter in geworden. Ik heb vooruitgang geboekt op een domein waar ik nog zwaktes had. De coach wil smeerlapjes, dat ben ik nog niet maar ik begin in de buurt te komen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties