Reactie Bölöni geloofde zijn ogen niet: "Onacceptabel"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Antwerpen
| 49 reacties
Bölöni geloofde zijn ogen niet: "Onacceptabel"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Antwerp verloor in de absolute slotminuut niet alleen de wedstrijd tegen AA Gent, maar ook de derde plaats aan Standard. Dat kwam stevig aan, ook bij coach Laszlo Bölöni.

Naar verluidt stoof het in de kleedkamer van Antwerp bij de rust. Ook in de eerste helft slikte The Great Old een ultiem doelpunt in extra tijd. "Zelfs toen we scoorden voelde ik dat er iets niet goed zat. Ik voelde een slapheid in mijn team. We zweefden bij wijze van spreken tien centimeter boven het veld."

"In de tackles, de duels en de passen kwamen we altijd te laat. De tweede bal was altijd voor Gent. Dit is onacceptabel, zeker in eigen huis." Hij wou de puntjes op de 'i' zetten, maar toen kwam die gelijkmaker. "Ik had graag die 1-0 vastgehouden tot de rust om de pionnen beter neer te zetten in de tweede helft."

Als we zó spelen, verdienen we niet beter

-Laszlo Bölöni

"In de tweede helft zag ik alvast beterschap qua vechtlust, maar de voetbalgoden hebben Gent nog willen belonen voor die eerste helft. Natuurlijk heeft dit consequenties voor de toekomst, maar als we zó spelen in de eerste helft, verdienen we niet beter."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties