Was Morioka vervangen door Zulj wel de juiste keuze van Anderlecht?

Malik Hadrich
Malik Hadrich
| 10 reacties
Was Morioka vervangen door Zulj wel de juiste keuze van Anderlecht?
Foto: © photonews - Ontwerp Steffen Cauberghs

Afgelopen wintermercato wilde Anderlecht absoluut af van Ryota Morioka. De Japanner werd verkast richting Charleroi, met Peter Zulj kwam de 'beste speler uit Oostenrijk' naar het Astridpark. Maar was dat wel de juiste keuze?

Bij Sporting Anderlecht heeft Peter Zulj zich de afgelopen maanden met moeite kunnen laten zien. "Maar hij heeft kwaliteiten en het is nu aan hem om zich aan te passen aan de andere spelers", aldus Georges Heylens aan onze redactie over de Oostenrijker.

Spelen met je hart

"De vraag is natuurlijk wat hij al heeft bijgebracht. Ik wil een verbetering zien. En ik zou graag een boodschap geven aan de mensen verantwoordelijk voor de transfers: let op, meneren. In het voetbal kan het heel snel gaan, en komt kritiek ook heel snel."

Dat Morioka het ondertussen wél goed doet bij Charleroi? "Opbouwen is meer dan geld verbrassen. Maar goed: Morioka slaagde er niet in iets te laten zien bij RSC Anderlecht. Een en ander heeft ook te maken met mentaliteit. Een ster worden? Je moet spelen met je hart."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties