Reactie Met of zonder Belhocine: "Uiteraard zou me dat interesseren!"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Gent
| 8 reacties
Met of zonder Belhocine: "Uiteraard zou me dat interesseren!"
Foto: © photonews

Karim Belhocine is er niet in geslaagd om Anderlecht naar Europees voetbal te leiden. Maar eerlijk, wie zou dat wel gekund hebben? Tegen Gent liet de ploeg zich weer van zijn kleinste kant zien: "Fysiek was het op", zei Belhocine. En voor de trainer? Is het daarvoor ook op?

De vraag is nu of Belhocine nog een plaats heeft in de staf die Kompany op poten gaat zetten. Aangezien hij zelf ook al een trainer meebrengt en ook Zetterberg en De Roeck er nog rondlopen, lijkt de kans klein. "Uiteraard zou het me interesseren", aldus Belhocine. 

Al zag je eraan dat hij er weinig vertrouwen in had. "Heel veel mensen zouden dat willen doen. Ik ben nog niet op een punt in mijn carrière dat ik dat of dat wil doen. Ik ga waar ik nog kan groeien als trainer. Ik denk niet in functie van T1, T2 of T3."

De beslissing werd wel genomen zonder hem te raadplegen. "Je zou maar dom zijn om niet te praten met Kompany als die wil komen. Zeker niet met de trainer die er nu nog is. Een grote club heeft een grote trainer nodig. Hij brengt ervaring mee van te werken bij grote clubs, met grote spelers en met grote trainers. Ik verkies Kompany boven eender wie."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties