Transfernieuws en Transfergeruchten 21/05: Hazard - Milinkovic-Savic - Castagne - Bongonda - Babel - Schultz - Brandt

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 21/05: Hazard - Milinkovic-Savic - Castagne - Bongonda - Babel - Schultz - Brandt
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 25/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Hazard - Milinkovic-Savic - Castagne - Bongonda - Babel - Schultz - Brandt

Julian Brandt wordt ploegmaat van Axel Witsel bij Borussia Dortmund

Borussia Dortmund greep dit seizoen net naast de titel, maar is vastbesloten om Bayern München volgend seizoen van de troon te stoten. Het is daarvoor nu al erg actief op de transfermarkt. (Lees meer)


Timothy Castagne kan voor Napoli tekenen

Hij draaide een heel goed seizoen bij Atalanta en wordt daarvoor consequent beloond door Roberto Martinez. Timothy Castagne kan dan ook een mooie transfer maken, want Napoli is geïnteresseerd in de rechtsachter. (Lees meer)


Sergej Milinkovic-Savic heeft een persoonlijk akkoord met Juventus

Je moet het ze toch nageven in Genk: ze vinden talent dat later doorgroeit naar de wereldtop. Na vier seizoenen Lazio heeft Sergej Milinkovic-Savic zijn toptransfer quasi beet. Hij gaat voor Juventus voetballen... (Lees meer)


Racing Genk wil Theo Bongonda er deze zomer graag bij

Theo Bongonda was dit seizoen één van de absolute uitblinkers bij Zulte Waregem. De kans dat hij deze zomer een transfer versiert is dan ook groot. (Lees meer)


Ryan Babel staat op een zucht van een transfer naar Galatasaray

Fulham betaalde in januari van dit jaar nog twee miljoen euro om Ryan Babel naar de Premier League te halen, maar nu het degradeert laat het de Nederlander opnieuw gaan. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 20/05 Transfernieuws en Transfergeruchten 22/05

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties