RSC Anderlecht wil talentrijke doelman terughalen én houden, twee anderen mogen beschikken
Aernout Van Lindt Johan Walckiers
Aernout Van Lindt en Johan Walckiers
| 11 reacties

RSC Anderlecht wil Davy Roef (nu uitgeleend aan Waasland-Beveren) een kans geven bij paars-wit, Frank Boeckx en Boy de Jong mogen beschikken

RSC Anderlecht wil talentrijke doelman terughalen én houden, twee anderen mogen beschikken
Foto: © photonews

Bij RSC Anderlecht wordt de komende weken veel inkomend en uitgaand verkeer verwacht qua transfers. Ook de situatie onder de doelmannen zou wel eens interessant kunnen gaan worden, wat heet.

Paars-wit had met Didillon, Boeckx, de Jong en Moutha-Sebtaoui afgelopen seizoen liefst vier goalies in zijn kern zitten. Rest de vraag hoeveel er daar nog van zullen overblijven, al komt er met Davy Roef natuurlijk ook wel eentje terug.

Hij ligt nog tot juni 2020 onder contract en de 25-jarige doelman zou alvast niet langer bij Waasland-Beveren blijven en (vooralsnog) terugkeren naar Neerpede. In het Astridpark zouden ze de doelman graag willen houden volgend seizoen en dan niet meteen op zoek gaan naar nog een andere goalie. 

Boeckx(?) en de Jong out

Frank Boeckx mag bij een goed aanbod de club dan weer verlaten. De 32-jarige ervaren rot sukkelt veelvuldig met de rug en mag andere oorden opzoeken indien gewenst. 

Boy de Jong gaf al aan zijn contract bij RSC Anderlecht niet te zullen verlengen en dus is hij deze zomer einde contract en klaar om te verkassen. De 20-jarige Moutha-Sebtaoui is eerder een wissel op de toekomst. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties