Laszlo Bölöni sluit het seizoen af met een laatste anekdote over de speculaties rond zichzelf en Mazzu
Hannes Van Gael Alexandre Fiammetti
Hannes Van Gael en Alexandre Fiammetti vanuit het Bosuilstadion
| 4 reacties

Antwerp-coach Laszlo Bölöni drijft de spot met de speculaties over zichzelf en Mazzu (Charleroi)

Laszlo Bölöni sluit het seizoen af met een laatste anekdote over de speculaties rond zichzelf en Mazzu
Foto: © photonews

Laszlo Bölöni staat bekend om zijn soms ietwat vreemde interviews en op de laatste speeldag van het seizoen kon hij het niet laten. Wanneer er gevraagd werd of hij en Mazzu volgend seizoen nog bij hun club aan de slag zouden zijn, antwoordde hij met een mop over het oude communistische regime.

Zowel de toekomst van Bölöni bij Antwerp als die van Felice Mazzu bij Charleroi wordt in vraag gesteld. Vragen daarover tijdens de persbabbel na de match waren dus onvermijdelijk, maar beide trainers wilden er niet veel over kwijt. Dan maar een mopje, dacht de Roemeense T1 van RAFC.

"Ten tijde van de Sovjet-Unie werd er tijdens een vergadering van de communisten gepraat over enkele nieuwigheden in de stad. In de straat van Lenin werd een school gebouwd en op het Overwinningsplein zelfs een crèche. Op een gegeven moment vroeg iemand het woord en zei dat hij tijdens een wandelingetje niets van die bouwwerken had gezien. De leider antwoordde: 'In plaats van wandelingen te maken, zou je beter de kranten lezen kameraad!'"

Een kleine vorm van kritiek op de kranten van Bölöni, maar wel met een knipoog. Met hem valt er altijd wel wat te beleven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties