Genk hakt knoop eind deze week door, Charleroi heeft al vervanging voor Mazzu op het oog

Genk hakt knoop eind deze week door, Charleroi heeft al vervanging voor Mazzu op het oog

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Wie wordt de trainer van Racing Genk? Het is een vraag die eind deze week moet beantwoord zijn. Zowel Felice Mazzu als Bernd Storck komen in aanmerking. Maar het is ook goed mogelijk dat Dimitri De Condé nog met een wit konijn uit zijn hoge hoed komt.

De Condé, technisch directeur bij de Limburgers, ontkent wel niet dat er gesprekken gaande zijn met beide coaches. “Ik ontken de interesse in Storck en Mazzu niet, maar er zijn nog andere kandidaten”, zei hij. “Er zijn gesprekken gaande. Hopelijk hebben we tegen het einde van de week een akkoord. Dat is wens van de voorzitter en de kans is weer wat groter geworden.”

Storck is vrij, voor Mazzu moet er nog een 500.000 euro op tafel gelegd worden. Bij Charleroi zouden ze niet moeilijk doen als hij naar een topclub kan, maar ze bieden hem wel een job op lange termijn aan. Kiezen tussen de Champions League en zekerheid dus. Mazzu zijn keuze zal snel gemaakt zijn. In geval dat Mazzu vertrekt, komt Luka Elsner in het Zwarte Land in beeld, weet Het Nieuwsblad. De Sloveense coach van Union maakte indruk in play-off 2.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties