'Ongerustheid in spelersgroep neemt toe': Wat zijn de gevolgen van de onzekere en bange momenten bij Malinwa?

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 55 reacties
'Ongerustheid in spelersgroep neemt toe': Wat zijn de gevolgen van de onzekere en bange momenten bij Malinwa?

KV Mechelen moet voorlopig degraderen naar 1B mét een fikse puntenaftrek en mag ook niet Europees spelen. Malinwa blijft strijdvaardig, maar is er intern onrust?

Wouter Vrancken nam het heft in handen enkele weken geleden, door zijn contract te verlengen - in welke reeks dat dan ook zou zijn. Maar bij vele spelers is er (net als bij Beerschot-Wilrijk, Waasland-Beveren, Sporting Lokeren en AFC Tubeke overigens) toch onrust.

Sterkhouders & sponsors

Sterke man en hoofdaandeelhouder Dieter Penninckx blijft geloven in de goede afloop, maar volgens Gazet van Antwerpen is de uitspraak van de Geschillencommissie Hoger Beroep hard aangekomen in de spelersgroep. 

Blijven alle sterkhouders als het ook in 1B te doen is? Daar is ernstige twijfel over. Zeker doelman Verrips gaf al aan sowieso naar 1A te willen. Naar budgetten toe zou een degradatie ook zwaar kunnen aankomen, zeker als enkele sponsors ook de stekker uit Malinwa zou trekken. De club maakt zich ondertussen wel sterk bij het BAS alsnog gelijk te krijgen en van degradatie gespaard te blijven. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties