Louis De Vries nu bij Lokeren, maar in verleden nog bij Antwerp en Germinal Beerschot: "Drie jaar oorlog met Verhaegen"
Redactie
| 0 reacties
Louis De Vries nu bij Lokeren, maar in verleden nog bij Antwerp en Germinal Beerschot: "Drie jaar oorlog met Verhaegen"

Louis De Vries nam Sporting Lokeren op en maakt zo zijn terugkeer in de Belgische competitie. In het verleden was hij nog actief bij Germinal Beerschot en Antwerp. Vooral bij die eerste club beleefde hij vreemde tijden.

Echte topjaren waren het niet voor De Vries bij Germinal Beerschot: "Ik wilde Wouter Vandenhaute aanstellen als algemeen directeur, maar Jos Verhaegen wilde dat niemand omdat hij ooit eens slecht geschreven had over hem", klinkt het in Het Laatste Nieuws.

"Ik moest van Verhaegen zelf algemeen directeur worden. Dat was een stommiteit van mij, maar ik dacht dat ik het ging kunnen en het was mijn stad en mijn fusie. Drie jaar heb ik oorlog gevoerd met Verhaegen."

Sabotage

Het boterde nooit tussen beide clans: "Hij was zijn speeltje kwijt en hij saboteerde mij. Verhaegen en zijn mannen van Ekeren hebben het beeld gecreëerd dat ik al het geld liet rollen. Maar ik kon alles gratis regelen. Door mijn relaties in de showbusiness konden Raymond van het Groenewoud, Boogie Boy en Paul Michiels allemaal gratis komen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties