BREAKING : Eupen neemt afscheid van Claude Makelele
Clint Vens
| 4 reacties

Claude Makelele is geen coach meer van Eupen

BREAKING : Eupen neemt afscheid van Claude Makelele
Foto: © photonews

Verrassend nieuws uit de Oostkantons: Claude Makelele zal volgend seizoen niet meer op de bank plaatsnemen bij de Panda's.

In een communiqué geeft de Duitstalige club meer duiding omtrent de verrassende keuze: "Nadat KAS Eupen twee opeenvolgende jaren het behoud gerealiseerd heeft onder Claude Makelele in de Jupiler Pro League, kiest de club nu voor een nieuwe aanpak met een nieuwe hoofdtrainer."

"Makelele zal desondanks toch nog verbonden blijven aan deze club en zal tot aan de wereldbeker in 2022 een nieuwe rol vertolken als ambassadeur van onze sociale projecten. KAS Eupen zal weldra zijn nieuwe coach presenteren."

Nieuwe wind door de Oostkantons

De Franse coach gaf al een eerste reactie op de officiële webstek van de Panda's: "Natuurlijk ben ik triest om Eupen te verlaten, maar ik denk dat het een goede beslissing is voor beide partijen."

"Nu kan Eupen een nieuwe richting nemen met een nieuwe aanpak. Ik bedank Eupen om me de kans te geven om hier te komen werken voor anderhalf jaar. Ik wens mijn opvolger alvast veel geluk. Ik wacht vol ongeduld op mijn nieuwe rol als ambassadeur en op mijn nieuwe sportieve uitdaging."

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties