"We gaan er nog steeds vanuit in 1A te mogen starten": KV Mechelen begint voorbereiding onder raar gesternte, één speler niet langer welkom in A-kern

"We gaan er nog steeds vanuit in 1A te mogen starten": KV Mechelen begint voorbereiding onder raar gesternte, één speler niet langer welkom in A-kern
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vrijdag stond de eerste veldtraining bij KV Mechelen op het programma. Dat was er eentje onder een bijzonder gesternte, want er is nog steeds onduidelijkheid over "Operatie Propere Handen."

De Geschillencommissie Hoger Beroep liet KV Mechelen degraderen naar 1B, maar bij Malinwa hopen ze nog via het BAS toch in 1A te zullen blijven. 

Daarover is echter nog geen duidelijkheid en dus is er op de eerste training bij Mechelen nog veel onduidelijkheid. "De voorbereiding op 1A of 1B is in se natuurlijk wel dezelfde", aldus coach Wouter Vrancken bij Het Laatste Nieuws.

Exit Cornet

"We vertrekken wel nog steeds van het principe dat we in 1A zullen mogen spelen volgend seizoen. Daar gaan we vanuit, verder focussen we ons nu op het voetbal", is de coach van Malinwa duidelijk. Hij moest het op zijn eerste training wel nog zonder een paar namen doen. 

Lemoine revalideert na een operatie, Van Hoorenbeeck had een examen en Van Damme werkte een individueel programma af. El Messaoudi komt maandag terug na een uitleenbeurt bij Fortuna Sittard, terwijl Matthieu Cornet niet langer tot de A-kern van de club hoort. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties