'Nederlandse subtopper in de markt voor Charleroi-speler'
Arjen T'Sjoen
| 2 reacties

AZ Alkmaar wil David Henen wegplukken bij Charleroi

'Nederlandse subtopper in de markt voor Charleroi-speler'
Foto: © photonews

Sporting Charleroi kent een moeilijke transferzomer. Het zag hun succescoach Felice Mazzu vertrekken en vond maar heel moeilijk een vervanger. De Carolo's haalden nog geen nieuwe spelers binnen en dreigen nu ook een talentvolle speler te verliezen.

Volgens La Dernière Heure zou het Nederlandse AZ Alkmaar dan ook in de markt zijn voor David Henen. De buitenspeler gaat zijn laatste contractjaar in en daar willen de Nederlanders gebruik van proberen maken.

Charleroi nam David Henen vorig seizoen over van het beloftenelftal van Everton waar hij geen toekomst meer had. Henen speelde vorig seizoen lang niet altijd, maar in de laatste maanden haalde hij toch meer en meer de basiself.

Grote kern

Verder kent Charleroi tot nu een erg rustige mercato. De club ziet wel heel wat verhuurde spelers terugkeren. Zo zullen bijvoorbeeld Dervite, Bédia en Fall opnieuw op het trainingsveld te zien zijn. 

Door de vrij late komst van hun nieuwe coach, Karim Belhocine, is het voorlopig ook nog wachten op de eerste inkomende transfer. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties