Beerschot-aanwinst kon ook naar KV Mechelen, maar legt uit wat de doorslag gaf
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 15 reacties

Rubin Seigers hoopt met Beerschot in 1A uit te komen

Beerschot-aanwinst kon ook naar KV Mechelen, maar legt uit wat de doorslag gaf
Foto: © photonews

Beerschot ging weer een jong talent bij Genk halen op huurbasis. De 21-jarige centrale verdediger Rubin Seigers streek deze week neer. Die kon ook naar KV Mechelen, maar legt uit wat de doorslag gaf.

Seigers hoopte nochtans zijn kans te krijgen bij Genk, maar... “Het is allemaal heel snel gegaan. Ik wilde het Mazzu echt moeilijk maken en had verwacht dat ik dit jaar meer speelkansen zou krijgen", zegt hij in GvA.

"Ik had ­misschien iets meer vertrouwen ­verwacht, maar met de komst van ­Carlos Cuesta werd het voor mij ­sowieso moeilijk. Dan is het beter om een stapje terug te zetten en elders ­ervaring op te doen. Hier kan ik ­vechten voor een basisplaats."

Vooruitzicht op 1A was beter

Ook KV Mechelen was geïnteresseerd. “Het was geen makkelijke beslissing. Ik heb me geïnformeerd bij Dante ­Vanzeir. Hij gaf mij het gevoel dat Beerschot de juiste keuze was. Zijn ­periode van vorig jaar op het Kiel is een voorbeeld dat ik hier een betere voetballer kan worden. Daarnaast had ik ook het gevoel dat ze bij Beerschot meer vertrouwen hadden dat ze in 1A zouden uitkomen. Bij KV Mechelen was er meer twijfel. Dat vooruitzicht op 1A was een van de belangrijkste factoren.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties