Interview Joeri Dequevy over zijn toekomst : "Ik wil het spelplezier terugvinden"
Alexandre Fiammetti
Alexandre Fiammetti
| 1 reacties

Joeri Dequevy over zijn toekomst : "Ik wil mijn plezier terugvinden"

Joeri Dequevy over zijn toekomst : "Ik wil het spelplezier terugvinden"
Foto: © photonews

De middenvelder Joeri Dequevy is transfervrij nadat zijn contract afliep bij OH Leuven. Hij kan dus transfervrij bij een nieuwe club tekenen.

Joeri Dequevy draagt volgend seizoen niet meer de kleuren van OH Leuven. De 31-jarige speler kende niet het beste seizoen uit zijn carrière: "Het viel allemaal wat tegen", gaf Dequevy toe. "De coachwissel en de degradatiestrijd die we een tijdje moesten voeren zorgden ervoor dat het een moeilijk seizoen was. Toen ik hier tekende was het met de hoop om terug te keren naar 1A. Ik had het moeilijk in Leuven en ik verloor er mijn spelplezier", vertelt hij ons.

De oud-speler van Lierse en Sint-Truiden had het ook over zijn toekomst: " Op dit moment is het vrij rustig. Ik moet de juiste keuze maken nu, ik ben geen 20 jaar meer", onderstreept Dequevy. "Ik wil eerst en vooral het spelplezier terugvinden. Ook hoop ik terecht te komen in een fijne groep bij een ambitieuze club. Ik wil naar elk aanbod luisteren, ook van een amatuerclub. Het buitenland? Misschien, maar ik zou toch liever in België blijven."

"Op dit moment werk ik elke dag hard aan mijn conditie. Ik wil snel een ploeg vinden, matchritme is uiteraard nog iets compleet anders. Het seizoen begint immers al snel", aldus Dequevy.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties