Recordtransfer van Club Brugge: "Ik ga vechten voor dat bedrag"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 8 reacties
Recordtransfer van Club Brugge: "Ik ga vechten voor dat bedrag"
Foto: © photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Bij Club Brugge verwachten ze dit seizoen veel van David Okereke. De 21-jarige Nigeriaan is gehaald als opvolger van Wesley en bovendien legde Club 8 miljoen euro - zonder bonussen - op tafel.

Okereke maakte vorig seizoen indruk in de Serie B. De clubs stonden voor hem in de rij, maar uiteindelijk werd het Club Brugge. "Ik heb een carrièreplan, ja", vertelt hij in HLN. "Mijn droomcompetitie is de Champions League. Amokachi scoorde hier destijds toch het eerste doelpunt ooit? Hopelijk kwalificeren we ons de komende weken", hoopt de spits. 

Club Brugge opende de geldbuidel voor de jonge Nigeriaan. Maar dat deert hem niet. "Ik heb het karakter van mijn mama. Zij blijft ook altijd kalm en rustig. Natuurlijk is die 8 miljoen euro big money. Natuurlijk brengt dat druk met zich mee, maar ik ben een fighter. Ik ga vechten voor dat bedrag. En om de fans te laten te glimlachen."

"Trouwens, de beste manier om kalm te blijven, is door je zo goed mogelijk te amuseren op het veld. Ik doe wat ik graag doe en wat ik het beste kan: dat zijn genoeg redenen om te lachen", aldus Okereke. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties