Vargas juicht vijf jaar na vertrek bij Anderlecht niet na zijn goal: "Dat is respect, deze club heeft veel voor me gedaan"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 14 reacties

Vargas juicht vijf jaar na vertrek bij Anderlecht niet na zijn goal

Vargas juicht vijf jaar na vertrek bij Anderlecht niet na zijn goal: "Dat is respect, deze club heeft veel voor me gedaan"
Foto: © photonews

Ronald Vargas voelt zich wel goed op die linkse flank. Käre Ingebrigtsen is voorstander van jongens met veel loopvermogen, maar voor de Venezolaanse frêle aanvaller vond hij toch een plaatsje. Hij bedankte zijn trainer met een doelpunt, maar vierde dat ingetogen.

Op sociale media vonden de fans dat niet nodig, want Vargas was het grootste deel van zijn tijd bij Anderlecht geblesseerd en is ook al lang vertrokken. "Maar dat is een teken van respect. Dat is normaal voor mij. Deze club heeft toch veel voor mij betekend en heeft me veel gegeven. Dan ga ik niet vieren als gek", aldus Vargas gisterenavond.

De drie punten waren een onverwacht cadeautje. "Ik ben heel trots, voor de ploeg en voor mezelf. Maar eerlijk: Anderlecht verdiende ook niet te verliezen. Zo is voetbal nu eenmaal. In die eerste twintig minuten dachten we 'olalala', maar die afgekeurde tweede goal was voor ons een kantelmoment. We toonden dat we mentaal weerbaar zijn."

Na een uur was de pijp uit bij Vargas. "Tja, ik voelde dat ik krampen zou krijgen en dan is het beter dat ik gewisseld word. Het zou stom zijn om nu geblesseerd te raken terwijl er nog belangrijke matchen aankomen. Fashion (Sakala) kwam ook goed in hé."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties