Dit is ons Team van de Week in 1B!

Redactie
| 0 reacties
Dit is ons Team van de Week in 1B!
Foto: © SC

Het nieuwe seizoen is helemaal begonnen en dus gaan we ook dit seizoen zoals steeds op zoek naar een team van de week. Ook in 1B, jawel!

Doel

Liefst vier doelmannen hielden de nul op speeldag 1, maar toch kiezen we voor een goalie uit het verliezende kamp. Davino Verhulst zorgde er met enkele knappe reddingen namelijk voor dat Sporting Lokeren maar met 1-0 verloor op het Kiel. 

Verdediging

Achterin kiezen we voor drie personen van Beerschot. Daar zit namelijk muziek in de defensie. Rubin Seigers stond meer dan zijn mannetje centraal achterin, terwijl de flankverdedigers Vorogovskiy en Halaïmia indruk maakten. Gilles Dewaele stond dan weer stevig bij Westerlo, inclusief enkele mooie rushes naar voren. 

Middenveld

Op het middenveld kunnen we niet om Nielsen heen, die de draaischijf was bij Union in de knappe zege tegen Roeselare. Ook De Schryver viel op met twee assists bij Westerlo, terwijl Holzhauser nu al een aanwinst is bij Beerschot.

Aanval

Voorin kiezen we voor Brusselse weelde, want zowel Tabekou als Selemani deden de flanken daveren tegen Roeselare. Henry woog dan weer op de verdediging van Virton én brak de match open in de blessuretijd.

Dat levert dan onderstaand elftal op:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties