KV Oostende kent een sterke periode en dat zien ook de supporters: "Dat zien we heel graag bij de club"
Nils Wens
| 1 reacties

De supporters van KV Oostende zijn tevreden met de huidige gang van zaken

KV Oostende kent een sterke periode en dat zien ook de supporters: "Dat zien we heel graag bij de club"

Vandaag speelt KV Oostende tegen Club Brugge. Beide ploegen zijn uitstekend gestart met 6 op 6. Vooral bij KV Oostende is dat verrassend, want op de eerste speeldag moesten ze toch op bezoek bij Anderlecht.

Er werd een moeilijke start voorspeld voor KVO, maar niets is minder waar. Dat zien ook de supporters. Peter Van Nuffel, de voorzitter van supportersfederatie Kustboys, geeft meer uitleg over de sterke periode van de club.

"Als supporter kan je daar alleen maar tevreden mee zijn. Iedereen voorspelde ons een zeer moeilijke start met een 0/15 en na 2 wedstrijden hebben we nog het maximum. Wat we op Anderlecht zagen was mooi. Met momenten het hoog druk zetten zodat het uitverdedigen moeizaam verliep bij Anderlecht. Dat is iets wat we vorig seizoen niet gezien hadden", aldus Peter Van Nuffel

Ook tegen Cercle zag hij mooie dingen. "De wedstrijd tegen Cercle zagen we hopelijk en waarschijnlijk het openbloeien van Guri. Dhaese bevestigt als zeer goed jeugdproduct en we konden opnieuw voetbal zien met inzet van het ganse team, iets wat we zo graag zien op KVO."

Voorzitter

Er waait een nieuwe wind in Oostende en daar zijn de supporters ook meer dan tevreden mee. "Met de huidige voorzitter hebben we terug iemand die oprecht is en zich ook tussen de supporters kan zetten. Hij zorgt als het ware voor een positieve vibe binnen KVO. Er wordt vanuit KVO nu ook opnieuw op een positieve en constructieve manier gecommuniceerd en dit komt iedereen ten goede", besluit de voorzitter van supportersfederatie Kustboys.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties