Hans Cornelis ziet het nog wel goedkomen met zijn ex-club: "Ze hebben nog tijd nodig"
Nils Wens
| 0 reacties

Volgens Hans Cornelis komt het dit seizoen nog wel goed met Cercle Brugge

Hans Cornelis ziet het nog wel goedkomen met zijn ex-club: "Ze hebben nog tijd nodig"

De Belgische competitie is al enkele speeldagen ver, maar we kunnen wel zeggen dat Cercle Brugge slecht is gestart aan het nieuwe seizoen. Ze hebben 0 op 9 en ze worden getipt als één van de degradatiekandidaten.

Volgens Hans Cornelis, ex-speler van Cercle Brugge, komt het nog wel goed met de club. "Ze moeten een heel nieuwe ploeg bouwen, dus dat vraagt altijd wel wat tijd. Ik zie het nog wel goed komen met de club."

Cornelis ziet ook één grote titelfavoriet. "Club Brugge steekt er voorlopig met kop en schouders bovenuit. Ze doen het zeer goed in de competitie en in Europa en ze staan verdiend op kop. Ik verwacht nog veel van hen."

Europa

Hans Cornelis laat ook zijn licht schijnen op de Belgische ploegen in Europa. "Club Brugge gaat volgens mij wel doorstoten naar de groepsfase van de Champions League, maar LASK Linz is wel een te duchten tegenstander. Ze hebben FC Bazel uitgeschakeld, wat toch geen slechte ploeg is."

Bij AA Gent en Antwerp is hij minder zeker. "Ik geef beide ploegen 50/50 kans. AA Gent speelt tegen Rijeka en Antwerp tegen AZ Alkmaar. Rijeka heeft enkele seizoenen geleden tegen Standard al laten zien wat ze kunnen en AZ is ook geen makkelijke opdracht voor Antwerp."

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties