Mechels jeugdproduct is weer helemaal 'thuis': "Blij met de goede ontvangst"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 6 reacties

Jordi Vanlerberghe werd meteen weer in de armen gesloten bij KV Mechelen

Mechels jeugdproduct is weer helemaal 'thuis': "Blij met de goede ontvangst"
Foto: © photonews

Mee op het veld een ommekeer bewerkstelligen en in de armen van Igor de Camargo vallen: er zijn slechtere manieren om je heroptreden te maken bij de club waar je al heel wat jaren hebt doorgebracht. Jordi Vanlerberghe maakte het zaterdag mee bij zijn comeback bij KV Mechelen.

Vanlerberghe startte op de bank. Nog voor de rust moest de middenvelder echter al opdraven door de blessure van Lucas Bijker. "Ik had enkel gehoopt om een kwartiertje te spelen, maar ik was klaar. Ik heb mijn match gespeeld", zegt een tevreden Vanlerberghe.

Na omzwervingen bij Club Brugge en Oostende is Vanlerberghe weer thuis. Hij voetbalde immers al acht jaar in de Mechelse jeugd en vervolgens nog vijf jaar bij de eerste ploeg van KVM, tot aan zijn vertrek in 2017. Vanlerberghe kan dus al eens vergelijken met zijn vorige periode bij Mechelen.

Warm onthaal doet deugd

"Qua supporters is het vergelijkbaar. Ik ben wel blij met de goede ontvangst. Dat geeft mij vertrouwen." Zijn intrede werd inderdaad op luid gejuich onthaald. "Ik had niet per se twijfels over die ontvangst, maar je weet nooit wat je mag verwachten. Het doet wel heel veel deugd."

Dat de ploeg het zo goed doet, is ook meegenomen. De groepssfeer is wellicht één van de troeven en de omstandigheden om in te werken zijn ook verbeterd. "Qua kleedkamers enzo is er wel veel veranderd. Er is hier wel nog altijd een geweldige atmosfeer. We hebben nu misschien een nog hechtere groep dan een paar jaar geleden."

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties